search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.04.2026 23:57
MENU CLOSE

Πάτρα: Συνελήφθη 30χρονος με χιλιάδες κροτίδες και πυροτεχνήματα

06.04.2026 20:25
krotides_new

Στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα που είχε στην κατοχή του χιλιάδες κροτίδες και πυροτεχνήματα προχώρησε το πρωί της Μ. Δευτέρας, 6/4, η Ασφάλεια Πατρών, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή του Ρίου.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα της περιοχής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 3.000 κροτίδες και πυροτεχνήματα, καθώς και ένα πιστόλι κρότου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν βεγγαλικά και όπλα. Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει εντείνει τους σχετικούς ελέγχους ενόψει της Ανάστασης, προκειμένου να περιοριστεί το επικίνδυνο έθιμο της ρίψης κροτίδων και βεγγαλικών.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος για 12χρονο ασθενή και τη μητέρα του: Το ασθενοφόρο πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία της (Video)

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Βόλο: Χειριστής καταπλακώθηκε από εκσκαφέα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.04.2026 23:57