search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 03:29
MENU CLOSE

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο

07.04.2026 23:55
earthquake_seismos_0812_1920-1080_new
credit: Shutterstock

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 23:35 απόψε, Μ. Τρίτη, στην Ναύπακτο, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε δύο χιλιόμετρα, δυτικά, νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.

Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 18 χιλιομέτρων, βόρεια από την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Αμπελόκηποι: Μηχανή παρέσυρε πεζή – Αυξημένη κίνηση στην περιοχή

«Παίρνουν εκατομμύρια και δεν ξέρουν πού είναι οι εκτάσεις τους»: Η ανώνυμη καταγγελία εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021

Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ μέσα στο… νεκροταφείο της πόλης





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.04.2026 03:23