search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.04.2026 10:25
MENU CLOSE

Συνάντηση… προέδρων στην Καλαμάτα

15.04.2026 08:40
meimarakis_samaras_new

Δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ συναντήθηκαν τις ημέρες του Πάσχα – εντελώς τυχαία, όπως όλα δείχνουν – στην Καλαμάτα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος βρισκόταν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας για τις γιορτινές μέρες, και τον Αντώνη Σαμαρά, που πέρασε την Ανάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άνδρες επικοινώνησαν, βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, ήπιαν καφέ μαζί, τα είπαν, έσφιξαν άπειρα χέρια και μετά από κάποια ώρα αποχαιρετήθηκαν και πήγε ο καθένας στο δρόμο του.

Προφανώς ουδείς γνωρίζει τι ειπώθηκε στην κατ’ ιδίαν συζήτησή τους, ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες έχουν φιλικές σχέσεις και ότι ο Σαμαράς είχε ορίσει ως αντικαταστάτη του τον Μεϊμαράκη, όταν είχε παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης για Λαζαρίδη: Πιστεύω ότι μπορεί να μην έχει τελειώσει το Λύκειο

Νίκος Φαραντούρης: Κανάλι στο Viber άνοιξε ο ευρωβουλευτής

Μήνυση του Γιώργου Μυλωνάκη σε Κύπριο δημοσιογράφο -«Δολοφονία χαρακτήρα σε βάρος μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.04.2026 10:24