Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα έχουν φτάσει στο σημείο της χρονιάς όπου τα πρώτα πραγματικά συμπεράσματα αρχίζουν να σχηματίζονται, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί οριστικά.
Και αν υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει πόσο οριακή είναι η κατάσταση στην κορυφή, αυτό είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα που οδηγούν την κούρσα των πωλήσεων: μόλις πέντε ταξινομήσεις.
Το νέο Citroen C3 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του συνόλου της ελληνικής αγοράς στο τρίμηνο, με 1.692 ταξινομήσεις, ενώ ακριβώς πίσω του ακολουθεί το Toyota Yaris Cross με 1.687. Με απλά λόγια, η απόσταση ανάμεσα στο Νο1 και το Νο2 είναι σχεδόν συμβολική. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ισοπαλία που απλώς δεν γράφεται έτσι στον πίνακα.
Διαβάστε περισσότερα στο autotypos.gr
Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το best-seller αυτοκίνητο στην Ελλάδα για τον Μάρτιο – Έφτασε τις 866 ταξινομήσεις
Το ομορφότερο οικογενειακό SUV με 272 ίππους και κατανάλωση 1,6 lt/100km
Το πιο ελκυστικό Mitsubishi στην Ελλάδα κοστίζει 20.900 ευρώ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.