search
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.05.2026 15:54
MENU CLOSE

Δημήτρης Σκουλός για J2US: «Είναι βιοποριστικό θέμα, δουλεύω για να συντηρώ την οικογένειά μου…»

18.05.2026 14:58
SKOULOS

Για λόγους βιοπορισμού τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός ότι αποδέχτηκε την πρόταση για το J2US, σημειώνοντας πως εργάζεται προκειμένου να στηρίζει την οικογένειά του.

Ο φωτογράφος που εμφανίζεται στο μουσικό σόου με τη Δανιέλα Χατζή, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου, αναφέροντας πως η συμμετοχή του στο J2US δεν σχετίζεται με την επιθυμία του να βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Σκουλός επεσήμανε ότι αντιμετωπίζει το σόου ως μία δουλειά και ένα επιπλέον εισόδημα: «Δεν είναι το θέμα εάν ήθελα να βρεθώ μπροστά από μία κάμερα στην τηλεόραση, είναι βιοποριστικό θέμα, είναι μία έξτρα δουλειά, εγώ δουλεύω για να συντηρώ την οικογένειά μου, αυτό είναι ένα έξτρα εισόδημα για εμένα, οπότε είναι μία χαρά».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «Απών» ο Akylas από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην πρώτη μεταEurovisionική εμφάνιση του – Τι συνέβη

Eurovision 2026: ΜαDara η διοργάνωση…

Η Βουλγαρία… έσωσε την Eurovision, αλλά η κρίση άρχισε: Ανοιχτή αμφισβήτηση για το televoting λόγω Ισραήλ, αποχωρεί το Βέλγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.05.2026 15:53