search
ΤΡΙΤΗ 28.07.2026 10:05
MENU CLOSE

Η βιντεοκλήση Μητσοτάκη στον Νόλαν για την «Οδύσσεια» και το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού

28.07.2026 09:03
mitsotakis_nolan

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Δευτέρας συνομιλία με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Βρετανό δημιουργό για την απόδοση του ομηρικού επικού ποιήματος στη μεγάλη οθόνη και τον ευχαρίστησε για τη συμβολή της ταινίας στην τόνωση του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, προσθέτοντας ότι τέτοιες παραγωγές γεφυρώνουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.

Επίσης ο πρωθυπουργός στάθηκε στην πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει η «Οδύσσεια» και εξέφρασε την εκτίμησή του για το γεγονός ότι σημαντικό μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΕΛΠΝΟ: Κλιμακώνεται η κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη: «Καλά κάνεις και φοβάσαι, έρχονται δικαστήρια» – «Ομολόγησες κατάχρηση εξουσίας»

Υπουργικό «ντου» στη Δυτική Μακεδονία

Μπουζουκλερί, δημόσιες σχέσεις και μια απρέπεια: Η όλο αστοχίες και λάθος συμβολισμούς δεξίωση του Τασουλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.07.2026 10:04