search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.09.2026 12:09
MENU CLOSE

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την τραγωδία στην Πλάκα: «Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων»

27.09.2026 11:17
kiberli

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο τεσσάρων αμερικανών πολιτών από τη χθεσινή έκρηξη στην Πλάκα εξέφρασε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η αμερικανική πρεσβεία παρέχει προξενική συνδρομή και υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες και τους οικείους όσων έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν σε αυτό το φρικτό περιστατικό. Οι καρδιές μας είναι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Η αμερικανίδα πρέσβης εξέφρασε επίσης τη βαθιά ευγνωμοσύνη της προς τους Έλληνες διασώστες και τα στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι, όπως σημείωσε, εργάστηκαν ακούραστα στο σημείο.

«Η αμερικανική πρεσβεία παρέχει προξενική συνδρομή και υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Οι «περιπέτειες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Οι άρσεις ασυλίας, η δημοσκοπική πίεση και η μάχη των Τεμπών

Μητσοτάκης για Τουρκία: Διάλογος δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες

Ο Σαμαράς, το σχέδιο Τσίπρα και το νέο δίπολο: Μπορεί να κλείσει την ψαλίδα ΝΔ – ΕΛΑΣ;





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.09.2026 12:08