search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Μοσκοβισί κατά Βαρουφάκη: Οι συζητήσεις μαζί του ήταν μάταιες και άσκοπες

24.09.2015 19:11
Μοσκοβισί κατά Βαρουφάκη: Οι συζητήσεις μαζί του ήταν μάταιες και άσκοπες - Media

Οι συζητήσεις με τον Γιάνη Βαρουφάκη ήταν «μάταιες» και «άσκοπες» για τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί.

 

Ο Ευρωπαίος επίτροπος για τις Οικονομικές και δημοσιονομικές υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία Πιερ Μοσκοβισί άσκησε σφοδρή κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που διαπραγματεύθηκε όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.

Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν [σ.σ. στις συνεδριάσεις του Eurogroup] για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.

«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:10