search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:04
MENU CLOSE

«Ντοπέ» η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σαραπόβα!

07.03.2016 21:18
Τον Οκτώβριο η απόφαση του CAS για τη Σαράποβα - Media

Η Μαρια Σαράποβα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στο Λος Άντζελες ότι βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία (Meldonium) κατά τη διάρκεια του Australian Open!

 

Η Μαρια Σαράποβα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στο Λος Άντζελες ότι βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία (Meldonium) κατά τη διάρκεια του Australian Open!

Με την ψυχραιμία που τη διακρίνει, η 28χρονη Ρωσίδα είπε ότι ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες από την παγκόσμια ομοσπονδία και ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να αγωνίζεται…

Η Νο.7 τενίστρια στον κόσμο ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, αφού τόνισε ότι παίρνει ένα φάρμακο από το 2006 αλλά δεν είδε ότι περιλαμβάνει την ουσία που από φέτος είναι απαγορευμένη, παρότι της εστάλη τον Δεκέμβριο από τη WADA η νέα λίστα.

«Είναι ένα τεράστιο λάθος, δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου», είπε η κάτοχος 5 Grand Slam τίτλων, σε μια συνέντευξη τύπου στην οποία παραβρέθηκαν και οι γονείς της.

Όταν ρωτήθηκε γιατί παίρνει όλα αυτά τα χρόνια το φάρμακο απάντησε πως αρρώσταινε συχνά, είχε έλλειψη μαγνησίου, ιστορικό διαβήτη στην οικογένειά της, αλλά και δείγματα διαβήτη.

«Απογοήτευσα τους φαν μου, απογοήτευσα το άθλημα που παίζω από τότε που ήμουν 4 ετών, που αγαπώ βαθιά», τόνισε η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο. «Ξέρω ότι αντιμετωπίζω κάποιες συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω έτσι την καριέρα μου. Ελπίζω να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία να αγωνιστώ. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι συνέπειες, είναι κάτι νέο για μένα. Έλαβα το γράμμα πριν από μερικές μέρες, θα συνεργαστώ με την ITF».

Πολλοί πίστευαν ότι η Σαράποβα θα ανακοίνωνε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, αφού αντιμετωπίζει συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών… «Ποτέ δεν θα ανακοίνωνα την απόσυρσή μου σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, σε ένα αρκετά άσχημο χαλί», ήταν το σχετικό σχόλιό της!

Πηγή: sdna.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:02