search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:58
MENU CLOSE

Αμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ έσπασε το κινητό του στο πρόσωπό μου (Photos)

28.05.2016 08:13
Αμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ έσπασε το κινητό του στο πρόσωπό μου (Photos) - Media

Μετά την είδηση του διαζυγίου τους, που έπεσε σα «βόμβα» στο Χόλιγουντ, σοκ προκάλεσε η καταγγελία της Άμπερ Χερντ για τον ξυλοδαρμό της από τον επί 15 μήνες σύζυγό της Τζόνι Ντέπ.  

 

Μετά την είδηση του διαζυγίου τους, που έπεσε σα «βόμβα» στο Χόλιγουντ, σοκ προκαλεί η καταγγελία της Άμπερ Χερντ για τον ξυλοδαρμό της από τον επί 15 μήνες σύζυγό της Τζόνι Ντέπ.  

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ παρουσίασε σε αμερικανικό δικαστήριο φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό της καταγγέλλοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και επιχείρησε να εξαγοράσει τη σιωπή της προσφέροντας της χρήματα. 

«Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του τσακωμού ο Ντεπ της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Η Χερντ λέει ότι εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού», αναφέρει ο ιστότοπος.

Μάλιστα, γράφει ότι όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού ο Τζόντι Ντεπ απουσίαζε. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ηθοποιό πως θα προχωρούσαν στη σύλληψή του αν εκείνη κατέθετε επίσημα την επίθεση σε βάρος της.

Προσωρινά μέτρα υπέρ της Χερντ αποφάσισε το δικαστήριο

Δικαστής του Λος Αντζελες αποφάσισε υπέρ προσωρινών περιοριστικών μέτρων, τα οποία αιτήθηκε η Αμπερ Χερντ, εναντίον του Τζόνι Ντεπ ο οποίος διατάχθηκε να μείνει μακριά της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός ζήτησε να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα και για την προστασία του σκύλου της, Πίστολ, κάτι που τελικά δεν συνέβη καθώς ο δικαστής έκρινε πως «είναι ανεπαρκείς οι ενδείξεις ότι υπάρχει ανάγκη να προστατευθεί ο σκύλος».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:58