search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:59
MENU CLOSE

«Χρυσή» η Κατερίνα Στεφανίδη

10.07.2016 05:43
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Η Ελλάδα πανηγυρίζει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στο ιστορικό Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4μέτρα και 81 εκατοστά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ.   

H Νικόλ Κυριακοπούλου κατετάγη στην 4η θέση με 4.55μ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη με το οποίο την συγχαίρει για τη μεγάλη επιτυχία της.

«Η κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοσή σας, η οποία έρχεται να προστεθεί στις πολλές μεγάλες επιτυχίες σας, τιμά την Ελλάδα και την γενιά σας και μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι, τόσο για τις ικανότητές σας όσο και για την μελλοντική σας προοπτική. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη για την συνέχεια, ιδίως ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο» αναφέρεται στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51