search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:52
MENU CLOSE

«Αυτή η οργάνωση κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη – Θα σκοτώσει κι άλλους» – Δηλώσεις από τον δήμαρχο Άγκυρας

19.12.2016 19:29
«Αυτή η οργάνωση κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη - Θα σκοτώσει κι άλλους» - Δηλώσεις από τον δήμαρχο Άγκυρας - Media

 

Την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν δείχνει ο δήμαρχος Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκσέκ, μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Ρώσος πρέσβης δολοφονήθηκε από την οργάνωση Γκιουλέν, λέγοντας ακόμη ότι τέτοιου είδους επιθέσεις θα συνεχιστούν από δω και μπρος.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας καταδίκασε την επίθεση και είπε ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή είναι οι ίδιοι που κατέρριψαν και το ρωσικό αεροσκάφος, ενώ εκτίμησε ότι θα προκαλέσουν κι άλλα θύματα με τις ενέργειές τους.

«Όπως ακριβώς έγινε και με την οργάνωση Γκιουλέν προηγουμένως, που κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος. Αυτού του είδους οι επιθέσεις θα συνεχιστούν. Αλλά δεν θα πάρουν κανένα αποτέλεσμα από αυτό οπωσδήποτε» ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:52