search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:24
MENU CLOSE

Το πήρε το κορίτσι ο Κριστιάν Καρεμπέ – Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Πειραιά 26χρονη καλλονή! (Photos)

08.04.2017 07:51
Το πήρε το κορίτσι ο Κριστιάν Καρεμπέ - Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Πειραιά 26χρονη καλλονή! (Photos) - Media

 

Γαμπρός ντύθηκε ο Κριστιάν Καραμπέ. Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του συλλόγου και η σύντροφός του, η διεθνούς φήμης σκιέρ Τζάκι Σαμούν, επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού έγινε χθες στο Δημαρχείο Πειραιά και τελέστηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είναι καλός φίλος του Κριστιάν Καρεμπέ από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό, όμως έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζάκι Σαμούν είναι μια δυναμική γυναίκα με καταγωγή από το Λίβανο και γαλλική υπηκοότητα και γοήτευσε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. 

Η πανέμορφη Τζάκι έχει στο ενεργητικό της ουκ ολίγες διεθνείς διακρίσεις στο αλπικό σκι με τα χρώματα του Λιβάνου, της χώρας όπου γεννήθηκε. 

Αυτό είναι και το στοιχείο που, όπως λένε κοινοί φίλοι του ζευγαριού, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσέγγιση της Τζάκι με τον διάσημο Γάλλο πρώην ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την εξωτική πολυνησιακή Νέα Καληδονία, καθώς από την πρώτη στιγμή ο ένας μπορούσε να καταλάβει τον άλλον, μιας και αμφότεροι έχουν κάνει πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο. 

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν, ως γνωστόν, παντρεμένος με το διάσημο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα από τη Σλοβακία με την οποία χώρισε το 2011.

Μια σχέση που μονοπωλούσε σχεδόν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και επρόκειτο, αν μη τι άλλο, για ένα καυτό συνδυασμό για τα media. Οι δυο τους είχαν επιβεβαιώσει ξεχωριστά τον χωρισμό τους σε συνεντεύξεις τους.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:24