search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Τέλος εποχής για τον Ψυχάρη στον ΔΟΛ – Δεν είναι πλέον εκδότης των Νέων

08.04.2017 09:10
«Ο,τι και να λένε για τον Ψυχάρη το Βήμα επί των ημερών του ήταν εφημερίδα!» - Media

 

«Τέλος εποχής» και επισήμως για τον Σταύρο Ψυχάρη. Η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα, Σάββατο, με ταυτότητα στην οποία για πρώτη φορά, μετά από τρεις δεκαετίες, στη θέση του εκδότη δεν υπάρχει το όνομα του κ. Ψυχάρη.

Η εταιρία ΔΟΛ Α.Ε, με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας, με αποτέλεσμα ο κ.Ψυχάρης να χάσει μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από τον ΔΟΛ όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα, στην οποία περιλαμβάνεται μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη (1931 – 1957) και Χρήστο Λαμπράκη (1984-2017).

Στη διεύθυνση της εφημερίδας παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Πηγή: aixmi.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58