search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Απέρριψε την πρόταση Σκουρλέτη η ΠΟΕ- ΟΤΑ

25.06.2017 10:37
Απέρριψε την πρόταση Σκουρλέτη η ΠΟΕ- ΟΤΑ - Media

Διχασμένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στους δήμους αναφορικά με το αν θα αναστέλλουν ή  όχι τις κινητοποιείς τους για τη συγκομιδή σκουπιδιών από τους δρόμους της χώρας.

Το πρωί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠΟΤΑ) αποφάσισε στην αναστολή της αποχής από την συγκομιδή των απορριμμάτων, εξαιτίας τόσο των κινήσεων από το υπουργείο Εργασίας και την κυβέρνηση να επιλυθούν τα προβλήματά τους, όσο και εξαιτίας της κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις μεγάλες πόλεις εξαιτίας του μεγάλου όγκου απορριμμάτων.  

Αντίθετα, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της, απορρίπτοντας τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης.

Μάλιστα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν κλιμάκωση των αντιδράσεων τους ενάντια στην λύση που προωθεί η Κυβέρνηση μετά από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους καθαριότητας.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Δευτέρα συνεδριάζει, εκτάκτως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για το ζήτημα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09