search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δέχτηκε τα πυρά των ληστών στην Κηφισιά (Photo)

02.04.2018 12:40
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δέχτηκε τα πυρά των ληστών στην Κηφισιά (Photo) - Media

 

Αντιστάθηκε στους ληστές και δέχτηκε τα πυρά στην πλάτη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη, με καταγωγή από την Άνδρο, ο οποίος γεννήθηκε στη Βιέννη και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εταιρεία της οικογένειας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το ζευγάρι έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, ενώ όπως αναφέρεται και στο σάιτ της εταιρείας, στο πελατολόγιο της ανήκουν μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, τράπεζες.

Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια. 

Αργά το μεσημέρι, σύζυγος του επιχειρηματία, εμφανώς καταβεβλημένη, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νοσοκομείο ”Γ. Γεννηματας” λέγοντάς τους: ”Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00