search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Η διαφαινόμενη πρωτιά «τρόμαξε» τους πρωτοκλασάτους – Το παρασκήνιο για το «όχι» του Αυτιά στον Μητσοτάκη

06.02.2019 10:29
Η διαφαινόμενη πρωτιά «τρόμαξε» τους πρωτοκλασάτους - Το παρασκήνιο για το «όχι» του Αυτιά στον Μητσοτάκη - Media

 

Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Αυτιά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε στον γνωστό δημοσιογράφο να είναι υποψήφιος του κόμματος στη Β’ Πειραιά. Ακόμα θα μπορούσε να διαλέξει όποια άλλη περιφέρεια ήθελε, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως αρχικά είχε συζητηθεί μεταξύ τους.

Ο λόγος για το βέτο στην υποψηφιότητα του γνωστού και δημοφιλούς δημοσιογράφου στο ευρωψηφοδέλτιο, αναζητείται στις αντιδράσεις άλλων κορυφαίων υποψηφίων οι οποίοι φοβήθηκαν ότι θα τους επισκίαζε σε σταυρούς λόγω της δημοτικότητάς του.

Φοβήθηκαν ότι θα έχαναν τις εντυπώσεις, και έτσι άσκησαν πιέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να αποκλειστεί ο Αυτιάς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μειμαράκης, η Αννα – Μισελ Ασημακοπούλου, η Κατερίνα Μάρκου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Γιώργος Κύρτσος, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβού.

«Θα μείνω στην τηλεόραση» φέρεται να είπε οριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γ. Αυτιάς, που ήθελε να βρεθεί στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει στους συνομιλητές του, μόνο και μόνο για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39