search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Κλιμάκωση στην ένταση: Η Αθήνα παγώνει το διάλογο με την Άγκυρα

03.12.2019 13:43
ΥΠΕΘΑ για Έβρο: Ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις - Media
 
Αναστέλλονται, μέχρι νεοτέρας και με πρωτοβουλία της Αθήνας, οι συζητήσεις με την Τουρκία για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε στρατιωτικό επίπεδο, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν μέσα στον μήνα στην ελληνική πρωτεύουσα.
 
Μετά και τις τελευταίες τουρκικές πρωτοβουλίες – το εμπρηστικό τουρκολιβυκό σύμφωνο και την δημοσιοποίηση χαρτών με σκοπό τη δημιουργία τετελεσμένων στη χάραξη θαλασσίων ζωνών, στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει η άποψη ότι ο διάλογος είναι περιττός για τα μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης εωσότου η τουρκική πλευρά επανέλθει με πνεύμα δημιουργικό στις συνομιλίες με την Αθήνα.
 
Σημειώνεται ότι η «Κ» είχε ήδη αποκαλύψει προ εβδομάδων ότι η Αθήνα ήταν σκεπτική για τα ΜΟΔ λόγω της προσπάθειας της Άγκυρας να θέσει στο τραπέζι ζητήματα όπως το προσφυγικό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:52