search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Blue Star Mykonos: Σε κατ΄οίκον περιορισμό δεκάδες επιβάτες του – «Θρίλερ» με το τεστ ναυτικού (Photos/Videos)

12.03.2020 12:13
Κορωνοϊός-Blue Star Mykonos: Σε κατ΄οίκον περιορισμό δεκάδες επιβάτες του - «Θρίλερ» με το τεστ ναυτικού (Photos/Videos) - Media

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, όσοι αποβιβάστηκαν στην Λήμνο από το Blue Star Mykonos, εχθές ημέρα Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 προερχόμενοι από Μυτιλήνη και σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 προερχόμενοι από Καβάλα αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους καλούνται να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και να εφαρμόζουν αυστηρά τις οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου και στα ΜΜΕ.

Όταν εκδοθούν τα εργαστηριακά αποτελέσματα του περιστατικού θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο λιμάνι της Μυρίνας στη Λήμνο όπου ελλιενίστηκε το πλοίο Blue Star Mykonos καθώς μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στον κυβερνήτη του πλοίου να μην συνεχίσει το ταξίδι του. 

Το πλοίο είχε ξεκινήσει με μια ώρα καθυστέρηση, λόγω του ύποπτου κρούσματος, από το λιμάνι της Καβάλας στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης με προορισμό τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη με 341 επιβάτες και 77 μέλη πληρώματος.

Όπως φαίνεται από τον ενεργό χάρτη, το Blue Star Myconos παραμένει στο λιμάνι της Μύρινας. 

Πηγή φωτο limnosreport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:34