search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Απίστευτη ατάκα Πέτσα: «Δεν υπάρχει μετάδοση κορωνοϊού μέσα στις σχολικές αίθουσες» – «Ακούγεται περίεργο» τον ρώτησε δημοσιογράφος» (Video)

02.11.2020 12:25
Κι άλλη γκάφα του Στέλιου Πέτσα για τις «120 δόσεις» - Media

 

Σε ερώτηση που υπέβαλε δημοσιγοράφος στον Στ. Πέτσα σχετικά με το αν υπάρχει σενάριο κλεισίματος των σχολείων ή έστω των λυκείων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για κάποια βαθμίδα της εκπαίδευσης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει μετάδοση μέσα στις σχολικές αίθουσες, συνήθως ένα κρούσμα μπορεί να έρχεται απέξω στη σχολική αίθουσα ή να φεύγει από την αίθουσα και να πηγαίνει στο οικείο περιβάλλον, αλλά όχι μεταξύ των μαθητών!() Είναι ένα ενθαρρυνικό στοιχείο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνείς μελέτες που γίνονται«. 

Ακολούθησε ερώτηση δημοσιογράφου που αναρωτήθηκε “πώς το εξηγεί αυτό” και ότι “ακούγεται πολύ περίεργο”, αλλά ο κ. Πέτσας απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, δεν είναι επιστήμονας…

Παρακολουθείστε τον σχετικό διάλογο στο -1.08

Πάνω από 440 σχολεία ή τμήματα κλειστά

Την ίδια ώρα που δηλώνει τα παραπάνω ο Στ. Πέτσας εκ με΄ρους της κυβέρνησης, τα σχολεία “βράζουν” σε όλη τη χώρα από κρούσματα. 

Στη σχετική σελίδα του υπουργείου Παδείας, έχουν αναρτηθεί 440 σχολεία ή σχολικά τμήμστα που έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων.  Λέτε όλα αυτά να είναι… εισερχόμενα ή απλώς εξερχόμενα κρούσματα και όχι μεταδιδόμενα ανάμεσα στα παιδιά; 

Ίσως το διευκρινίσει αύριο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:27