search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Χωρίς υποκείμενο νόσημα ο 39χρονος DJ που πέθανε από κορωνοϊό

22.11.2020 06:58
Χωρίς υποκείμενο νόσημα ο 39χρονος DJ που πέθανε από κορωνοϊό  - Media

 

Δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα ο 39χρονος dj, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μετα από τρεις βδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». 

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο Πρώτο Θέμα φίλος του. «Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε και πρόσθεσε πως είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση!», εξήγησε άλλος συνεργάτης του.

Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν είναι σοκαρισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή καθώς δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, Ιωάννα η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο DJ Decibel είχε δει λίγο καιρό την κόρη του, το δεύτερο παιδί του, να γεννιέται ωστόσο δυστυχώς δεν πρόλαβε να τη χαρεί.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευχάριστο άνθρωπο ο οποίος ήταν πάντοτε χαμογελαστός και είχε μεγάλο πάθος για τη μουσική του. Μάλιστα είχε κάνει αρκετές συνεργασίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06