search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:42
MENU CLOSE

«Κόλαση» στη Βουλή λόγω Βελόπουλου: «Τον δικό μου πατέρα δεν θα τον κάνω πειραματόζωο»

10.12.2020 15:20
«Κόλαση» στη Βουλή λόγω Βελόπουλου: «Τον δικό μου πατέρα δεν θα τον κάνω πειραματόζωο» - Media
 
Την οργισμένη αντίδραση των εκπροσώπων Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή προκάλεσε η νέα αντιεμβολιαστική ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μίλησε για πειραματόζωα και για επιστήμονες τρομολάγνους, οι οποίοι τα έχουν πάρει.
 
“Τι δουλειά έχει η Λινού με ΜΚΟ; Τι δουλειά έχει ο Μαγιορκίνης σε εταιρία για AIDS να μιλάει για κορoνοϊό; Και ο Σύψας τα ίδια. Έχουν πάρει λεφτά από εταιρείες για έρευνα και προβάλλουν την τρομολαγνεία” είπε αρχικά.
 
Ο κ. Βελόπουλος απαντώντας στη μομφή περί ψεκασμένων δήλωσε ότι προτιμά να είναι ψεκασμένος “αλλά όχι μπολιασμένος με κάθε Χασάν. Και περιμένει ο Πρωθυπουργός να πάω να εμβολιαστώ μαζί του και να πάρω το κόστος – ενώ έχω επιφυλάξεις – της επιλογής προς το θάνατο. Τον δικό μου πατέρα πειραματόζωο δεν θα τον κάνω” πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος ενώ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Αλβέρτο Μπουρλά λέγοντας ότι κάναμε μεγάλο επιστήμονα τον κτηνίατρο.
 
Στον κ. Βελόπουλο απάντησε πρώτος ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος καταδίκασε τη ρητορική του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης και τον κατήγγειλε ότι τροφοδοτεί συνειδητά πνεύμα φοβίας. Ο κ. Βούτσης μάλιστα κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει στον κ. Βελόπουλο.
 
Εκ μέρους της κυβέρνησης πρώτη απάντησε στον κ. Βελόπουλο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τονίζοντας ότι παρασύρει τους πολίτες σε καταστάσεις επικίνδυνες για την υγεία τους, ενώ και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργος Γεωργαντάς χαρακτήρισε απαράδεκτη τη χρήση του βήματος της Βουλής για έκφραση αντιεπιστημονικών απόψεων και πρόκληση φόβου.
 
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ ο κ. Βελόπουλος ήταν στην αίθουσα τουλάχιστον κατά την ομιλία του κ. Βούτση απέφυγε να του απαντήσει για το θέμα των εμβολίων.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44