search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Εκτός Σου Κου Family η Χ. Πολίτη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του συντρόφου της Κ. Σπυρόπουλου (Video)

30.01.2021 11:00
Εκτός Σου Κου Family η Χ. Πολίτη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του συντρόφου της Κ. Σπυρόπουλου (Video) - Media

 

Εκτός Σου Κου Family θα είναι η Χριστίνα Πολίτη αυτό το Σαββατοκύριακο που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστές τους Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η γνωστή κοσμικογράφος συμμετείχε χθες κανονικά στις πρόβες ωστόσο μετά από το μίτινγκ χθες αργά το απόγευμα αποφασίστηκε να απέχει από το πάνελ αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να μην έρθει σε δύσκολη θέση αν χρειαστεί να σχολιάσει τις καταγγελίες εις βάρος του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν πρόκειται για μία προσωρινή απόφαση και αν αυτό θα στοιχίσει τη συνεργασία της Χριστίνας Πολίτη με το κανάλι, όμως όπως τόνισαν οι συντελεστές της εκπομπής Έλα χαμογέλα, ελπίζουν να παραμείνει έτσι ώστε να μην “πληρώσει” η γνωστή κοσμικογράφος τη χιονοστιβάδα καταγγελιών.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου από παράγοντα της Ομοσπονδίας και τη σωρεία καταγγελιών για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία κατά του Γιώργου Κιμούλη , άλλες τρεις ηθοποιοί προστίθενται στη λίστα των γυναικών που σπάνε τη σιωπή τους.

Ο λόγος για την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά, οι οποίες με κοινή ανάρτησή τους στο Instagram καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν», έγραψαν οι ηθοποιοί. 

Δικηγόρος Κώστα Σπυρόπουλου: Καταγγελία όπου ο φερόμενος δράστης δεν μπορεί να αμυνθεί

«Οι καταγγελίες που γίνονται για πράξεις που έγιναν πριν από μία 20ετία καταργούν το τεκμήριο της αθωότητας» ανέφερε ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Οι φερόμενες πράξεις που καταγγέλλονται έχουν ένα χρόνο εκτελέσεως που ξεπερνάει την 20ετια σε όλες τις περιπτώσεις. Η καταγγελία, που είναι εν μεσώ Instagram, εμένα με ενοχλεί ιδιαίτερα σαν συνήγορο. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με καμία καταγγελία, απλά εντοπίζω κάποια πράγματα. Αφορά κάποιες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο ευρύ είναι το φάσμα αυτών των πράξεων. Συνεπώς, αν έχουμε κάποιες πράξεις, οι οποίες έχουν γίνει 20 χρόνια πίσω, το πώς δύο άνθρωποι ερμηνεύουν την ίδια πραγματικότητα, είναι κάτι το οποίο έχει πολλούς ψυχολογικούς παρονομαστές», είπε αρχικά ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου.

Και συμπλήρωσε: «Με τις καταγγελίες που γίνονται σωρηδόν στις μέρες μας, και ειδικά για πράξεις, για συναντήσεις, για συμπεριφορές που τις περισσότερες φορές ξεπερνούν την 20ετία, ουσιαστικά αποστερούμε τόσο από τα φερόμενα θύματα όσο και από τους φερόμενους δράστες κάθε τους δικαίωμα. Δηλαδή διαπράττουμε το μέγιστο ατόπημα, το οποίο είναι το τεκμήριο της αθωότητας. Έχουμε μια καταγγελία, όπου ο φερόμενος δράστης δεν μπορεί να αμυνθεί. Έχει φάει όλη τη λάμψη του κόσμου. Σε ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θεωρείται ότι έχει ήδη έχει εκτελέσει την πράξη. Η οποιαδήποτε καταγγελία θα είναι πάντα ισχυρότερη όταν δεν έρχεται στον χρόνο παραγραφής των αδικημάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:35