search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη – Η απάντηση του ηθοποιού (Video)

08.02.2021 08:22
Χαϊκάλης: Δεν θα ξαναμιλήσω πουθενά - Να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες... - Media

 

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη βγαίνει στο φως, αυτή τη φορά από την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Sky Maddas η οποία  μέσω ανάρτησης στο twitter, καταγγέλλει τον ηθοποιό για απρεπή συμπεριφορά απέναντί της, το 2011, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη.

“Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μεσσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαικαλη. Είχα ταχυπαλμία, Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές μέχρι και σήμερα” έγραψε στο πρώτο της tweet η Sky Maddas 

“Ντραπηκα αλλα αναρωτιώμουν τι να απαντήσω σε αυτά τα μηνύματα που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαικάλη.Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτος μου αναφερόταν. Γιατί φωτό με κιλοτάκια δεν εόχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της.

“Ειχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», εξηγεί η Sky Maddas, τονίζοντας ότι τα μηνύματα που της έστελνε ο ηθοποιός αναφέρονταν σε κάποιες φωτογραφίες της.

“Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλλιπίδη να κοροϊδευουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης/βιασμού στο τουίτερ. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα ειχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιο», καταλήγει η ηθοποιός κάνοντας αναφορά στο εν λόγω βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Τι απαντά ο ηθοποιός

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην παραπάνω συνομιλία στο messenger, τονίζοντας ότι στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνονται μόνο οι προτάσεις του ηθοποιού, ενώ έχουν παραληφθεί οι απαντήσεις σε αυτές. “Εφόσον, λοιπόν, δεν υπάρχει ολόκληρος ο διάλογος, δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα” τονίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 11:45