search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου

11.02.2021 08:48
Καίτη Γαρμπή: Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου - Media

 

Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για τη σεξουαλική κακοποίση που υπέστη κατ’ επανάληψιν από την ηλικία των έξι ετών από άτομο του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός του, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τον θαυμασμό τους για το θάρρος του να μιλήσει. 

Ανάμεσά τους, η Καίτη Γαρμπή η οποία υποστήριξε ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από το Δημοτικό κρίνεται επιβεβλημένη, πια, για γονείς που -όπως στην περίπτωση του ηθοποιού- δεν καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των περστάσεων και να στηρίξουν ατο παιδί τους. 

«Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε – μεταξύ άλλων- ότι όταν εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του την τραυματική εμπειρία που βίωσε, εκείνοι υποβάθμισαν το γεγονός και δε στάθηκαν δίπλα του. 

“Όταν τον αντιμετώπισα ευθέως μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω σε κανέναν. Για πάρα πολλά χρόνια φοβόμουν… Οι γονείς μου για δικούς τους λόγους από δική τους αδυναμία, δεν με στήριξαν, δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις’ ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στη συγκλονιστική μαρτυρία του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59