search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:32
MENU CLOSE

Εν μέσω «θύελλας» και αποκαλύψεων η Μενδώνη δίνει συνέντευξη

18.02.2021 16:25
Εν μέσω «θύελλας» και αποκαλύψεων η Μενδώνη δίνει συνέντευξη - Media

 

Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου θα δώσει την Παρασκευή η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εν μέσω «θύελλας» στο χώρο του πολιτισμού λόγω των καταγγελίών για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση.

Η ανακοίνωση από το υπουργείο Πολιτισμού έγινε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης και δεν θα μπορούσε να είναι πιο λακωνική: «Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη σας καλεί σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom».

Η συνέντευξη τύπου έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία η Λ. Μενδώνη βρίσκεται στο «πέρασμα του κυκλώνα» με αφορμή την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Η ίδια η υπουργός Πολιτισμού βρίσκεται «στην πρέσα», καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πολλοί άνθρωποι της Τέχνης την καλούν να παραιτηθεί για τη συνολική της στάση έναντι του «κύματος» των καταγγελιών, αλλά και ειδικά για τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:26