search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Mad Clip: Τι συνέβη στην καταδίωξη – Γιατί δεν σχηματίστηκε δικογραφία (Photos/Videos)

19.02.2021 08:20
Mad Clip για τη σύλληψή του: Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@λ@κία (Video) - Media

 

Η αλήθεια είναι ότι ο (τ)ράπερ Mad Clip γίνεται συνεχώς viral με τα τραγούδια του. Αυτή τη φορά έγινε Viral με μία περιπέτεια που είχε μετά από άγρια καταδίωξη στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Mad Clip δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δεν υπάκουσε και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές βγαλμένες από αμερικανική ταινία. Ο καταδιωκόμενος οδηγούσε ταχύτατα και επικίνδυνα, πέρασε από τέσσερα κόκκινα φανάρια αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Οι άνδρες της αστυνομίας, τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος. Δεν σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του παρά μόνο διοικητικά πρόστιμα. 

Ποιος είναι ο Mad Clip

Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Light το 2017 στην εταιρία Capital που ίδρυσε ο ράπερ Υποχθόνιος. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes», Presidente, Elpida, Fimi και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκ. προβολές στο Youtube. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

Αυτήν την περίοδο ακόμα ένα τραγούδι του βρίσκεται στην κορυφή: το Prine σε συνεργασία με τον FY και τον Thug Slime. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21