search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Ανθρωποκυνηγητό και ξυλοδαρμοί στα στενά της Νέας Σμύρνης μετά τα επεισόδια

09.03.2021 23:29
Ανθρωποκυνηγητό και ξυλοδαρμοί στα στενά της Νέας Σμύρνης μετά τα επεισόδια - Media

 

Αυξημένη παρουσία της αστυνομίας και κυνηγητό πολιτών παρατηρήθηκε στη Νέα Σμύρνη αρκετή ώρα μετά τον τραυματισμό αστυνομικού και των επεισοδίων στην πορεία κατά της αστυνομικής βίας, στον απόηχο των όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έπεσαν δεκάδες μολότοφ, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός στο κεφάλι και άλλοι τρεις ελαφρά, έγιναν και δέκα συλλήψεις, ενώ ο πρωθυπουργός κάλεσε σε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία από όλους, με τον ΣΥΡΙΖΑ να τον κατηγορεί ότι επενδύει στην ένταση που φέρνει ανακύκλωση της βίας και όχι ασφάλεια.

Ωστόσο, βίντεο που αναρτούν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν την αστυνομία να συνεχίζει να κυνηγά πολίτες στα στενά, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα την εισβολή σε κατάστημα, από το οποίο βγάζουν έξω ένα άτομο και στη συνέχεια τον χτυπούν, το χαστούκι σε κοπέλα και τη βίαιη απώθηση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για συλλήψεις «στο σωρό», με τους κατοίκους σε έξαλλη κατάσταση να βρίζουν από τα μπαλκόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06