search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε ο Νίκος Σ. που είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση

12.03.2021 19:56
lignadis_new

 

Συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Λιγνάδη, καθώς στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσε ο Νίκος Σ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σ. ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης από τον Δ. Λιγνάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και παραμένει προφυλακισμένος στην Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω υπόθεσή έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής (15 έτη για κακουργήματα), ωστόσο η Δικαιοσύνη θα κρίνει πώς τελικά θα διαχειριστεί τα καταγγελλόμενα.

Ο Νίκος Σ. είχε δηλώσει εξαρχής ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών για επιπλέον στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο μόλις προχθές πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας.

Ήταν εκείνος που είχε αποκαλύψει στο 2020mag.gr ότι το 2005 βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη, ενώ είχε αναφέρει ότι στο περιστατικό βρισκόταν και τρίτο άτομο, το οποίο εμπλέκεται σε άλλη καταγγελία για βιασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:33