search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Κάν’ το σαν τον Χαρδούβελη

10.03.2015 10:41
Κάν’ το σαν τον Χαρδούβελη - Media

Στην κουρασμένη, αλλά και ευεπίφορη στον λαϊκισμό, κοινωνία έσκασε η βόμβα ότι το 2012 έβγαλε ο κύριος Χαρδούβελης τα χρήματά του στο εξωτερικό θορυβημένος από τις εξελίξεις στη χώρα.

Στην κουρασμένη, αλλά και ευεπίφορη στον λαϊκισμό, κοινωνία έσκασε η βόμβα ότι το 2012 έβγαλε ο κύριος Χαρδούβελης τα χρήματά του στο εξωτερικό θορυβημένος από τις εξελίξεις στη χώρα.

Ταυτόχρονα, ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Παπαδήμου – κατά συνέπεια εμμέσως του ελληνικού λαού. Γιατί λοιπόν ως σύμβουλος δεν έκανε μια δημόσια δήλωση προς τους συμπατριώτες του με την οποία να τους προειδοποιούσε ότι κινδυνεύουν στη χώρα μας οι καταθέσεις τους και να τους προέτρεπε να σπεύσουν να τις αποσύρουν τοποθετώντας τες σε ασφαλείς χώρες με ασφαλή τραπεζικά συστήματα; Γιατί αυτό απλώς δεν μπορεί να γίνει, θα απαντήσει κάποιος ευκόλως επικαλούμενος τον κυνισμό της πολιτικής και των πολιτικών. Ωραία, τότε γιατί δεν αποσυρόταν από την πολιτική σκηνή, ώστε να υπερασπιστεί ως ιδιώτης το νόμιμο προσωπικό του συμφέρον; Έτσι γίνονται οι καθαρές δουλειές. Ο κύριος Χαρδούβελης όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά, τουναντίον, ανέλαβε αργότερα και υπουργός Οικονομικών. Ένας υπουργός που διαχειριζόταν διαφορετικά το δημόσιο συμφέρον από το προσωπικό του. Αυτό αποτελεί ηθικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους!

Ωστόσο, μια και το θέμα παραμένει «ζεστό», είναι ευκαιρία να επαναπατρίσουν οι πολιτικοί μας – εντός και εκτός κυβερνήσεως – όλα τα κεφάλαια που διαθέτουν. Οι καταθέσεις τους να τεκμηριώνουν τις καθησυχαστικές τους διαβεβαιώσεις…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27