search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου

11.03.2015 19:22
999999.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα μαύρα ταμεία του μνημονίου» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ξέπλυμα χρήματος, που παίζει ρόλο «κλειδί» στην υπό σύσταση εξεταστική για τα μνημόνια.

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα μαύρα ταμεία του μνημονίου» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ξέπλυμα χρήματος, που παίζει ρόλο «κλειδί» στην υπό σύσταση εξεταστική για τα μνημόνια.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο τελικά… «δαγκώνει» η εσωκομματική αντιπολίτευση; Οι αιχμές καλά κρατούν στην Κουμουνδούρου

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο Σαμαράς περιμένει… να πέσει ο Τσίπρας! Στο μεταξύ, μοιράζει ρόλους,δημιουργεί σαμαροφύλακες και οχυρώνεται

ΣΟΪΜΠΛΕ: Ένας φανατικός αντικομμουνιστής που μας θεωρεί… Ανατολική Γερμανία. Η δράση και η σταδιοδρομία του «σκληρού» υπουργού Οικονομικών.

ΈΡΕΥΝΑ: Κομισιόν και λόμπι ξανασχεδιάζουν τον χάρτη της ενέργειας. Γενικό και τεχνηέντως ασαφές το σχέδιο τους.

Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:

Έντα Γκάμπλερ: «Μια γυναίκα σαν περίστροφο»! / O Ζορντί Σαβάλ έρχεται στην Αθήνα / Μια παράξενη «Σταχτοπούτα» / Ο Άμλετ είμαστε εμείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50