search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:24
MENU CLOSE

Ξεκίνησαν οι πρόβες για το γλέντι μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου (Video)

20.03.2015 09:10
Στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για το κορωνο-γλέντι κοντά στο Μικρό Περιβολάκι (Video) - Media

Πρόβες στην Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησαν οι παραδοσιακοί μουσικοχορευτικοί σύλλογοι για το λαϊκό γλέντι που θα ξεκινήσει μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Πρόβες στην Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησαν οι παραδοσιακοί μουσικοχορευτικοί σύλλογοι για το λαϊκό γλέντι που θα ξεκινήσει μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος δήλωσε χθες:

«Όταν θα λήξει η παρέλαση, θα βγουν τα σωματεία των πατριωτών μας από διάφορες περιοχές της χώρας, με τις παραδοσιακές στολές και τα παιδάκια, κι αν κάνουν τη επίδειξη και θέλει ο κόσμος να χορέψει, εμείς δεν θα αποσύρουμε τις μπάντες του δήμου και των ενόπλων δυνάμεων.

Θέλουμε η παρουσία του κόσμου να στείλει ένα μήνυμα προς το εξωτερικό, ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος, ένα κράτος που ο λαός μαζί ενωμένος, αυτό που ζητά, είναι η πιστοποίηση και ο σεβασμός στην εθνική του κυριαρχία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15