search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:01
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: Το κείμενο της συμφωνίας δεν έχει υπογραφές (Video)

24.03.2015 11:25
Μητρόπουλος: Το κείμενο της συμφωνίας δεν έχει υπογραφές  (Video) - Media

Το κείμενο της συμφωνίας για την 4μηνη παράταση δεν έχει υπογραφές είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το κείμενο της συμφωνίας για την 4μηνη παράταση δεν έχει υπογραφές είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το κείμενο της τετράμηνης παράτασης δεν έχει περάσει από το κοινοβούλιο και ένα κείμενο το οποίο κυκλοφορεί και κατετέθη στη βουλή από τον κ. Μητσοτάκη, το είδα χωρίς υπογραφές» είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Αντίδραση από Μπακογιάννη

Ερώτηση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την επέκταση της δανειακής σύμβασης.

Δείτε την ερώτηση:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αλέξης Μητρόπουλος αμφισβήτησε σήμερα δημοσίως την υπογραφή του κειμένου της επέκτασης της δανειακής σύμβασης για 4 μήνες, καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο της. Η αμφισβήτηση αυτή, η οποία εκφράζεται και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί ερωτηματικά στο εσωτερικό και το εξωτερικό και υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας εν όψει της προσεχούς διαπραγμάτευσης στο Eurogroup.

Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

1). Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή η συμφωνία για την επέκταση της δανειακής σύμβασης, προς ενημέρωση και κύρωση;

2). Ποιο είναι το σύνολο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση του απέναντι στους εταίρους;  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00