search
ΔΕΥΤΕΡΑ 15.12.2025 12:12
MENU CLOSE

Οι Zoolander είναι τα νέα μοντέλα του Valentino! (Photos)

26.03.2015 11:11
Οι Zoolander είναι τα νέα μοντέλα του Valentino! (Photos) - Media

Είναι η δεύτερη φορά αυτό το μήνα που οι σταρ του «Zoolander» Μπεν Στίλερ και Όουεν Γουίλσον συνεργάζονται με τον οίκο μόδας Valentino. 

Είναι η δεύτερη φορά αυτό το μήνα που οι σταρ του «Zoolander» (Ο άρχοντας της πασαρέλας) Μπεν Στίλερ και Όουεν Γουίλσον συνεργάζονται με τον οίκο μόδας Valentino. Την πρώτη φορά οι Ντέρεκ και Χάνσελ, όπως είναι τα ονόματα των ρόλων τους, έκαναν πασαρέλα φορώντας ρούχα Valentino στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τώρα φωτογραφίζονται μπροστά από τον Πύργο του Άΐφελ με τις δημιουργίες του διάσημου brand για την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή κολεξιόν 2015.

Απ’ ότι φαίνεται στην επόμενη ταινία «Zoolander 2» θα δούμε δημιουργίες με την υπογραφή Valentino. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία βγήκε το 2001. Παρ’ όλα αυτά, οι Ντέρεκ και Χάνσελ Zoolander παραμένουν ένα αγαπημένο και δημοφιλές κινηματογραφικό δίδυμο. 

Από την επίδειξη μόδας του Valentino

Σκηνή από την ταινία «Zoolander»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.12.2025 12:12