search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-04

14.04.2015 06:07
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 14-5-2015 - Media

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του ελληνικού Τύπου για σήμερα Τρίτη. 

 

Αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πάλι οι συντάξεις στην «κλίνη του Προκρούστη»

Η εφημερίδα γράφει «στην κλίνη του Προκρούστη ενδέχεται να μπουν ξανά οι συντάξεις, καθώς οι δανειστές κλιμακώνουν τις πιέσεις προς την κυβέρνηση για νέο γύρο περικοπών! Στόχος είναι η εξοικονόμηση 3,3 δισ. ευρώ από τις συνταξιοδοτικές δαπάνες».

 

ΕΘΝΟΣ: Σε κρίσιμη καμπή οι διαπραγματεύσεις

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να οριστικοποιηθεί η λίστα των μεταρρυθμίσεων εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 24 Απριλίου».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η Πόλη θα γίνει ελληνική το 2015»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία οι Τούρκοι ισλαμιστές και…. Αρχίζει η πραγμάτωση της προφητείας του Πατριάρχη Γεννάδιου για την Κωνσταντινούπολη;»

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συγχωροχάρτι» για παλαιούς φόρους έως 26 Μαΐου

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν εκπρόθεσμες δηλώσεις φόρων εισοδήματος, ΦΠΑ, ΦΑΠ, Ε9, γονικών παροχών κ.λπ. για τα έτη έως και το 2014 και να απαλλαγούν από πρόστιμα με εφάπαξ πληρωμή».

 

ΕΣΤΙΑ: Η χώρα οδεύει προς το άγνωστο

Η εφημερίδα τονίζει ότι «δεν είναι τυχαίο ότι σε δύο τηλεοπτικά σποτς που προεβλήθησαν προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάσθηκε ως ακατάλληλος να κυβερνήσει. Στο ένα σποτ, η χώρα παρομοιάσθηκε με αεροπλάνο που ταξίδευε ακυβέρνητο προς το άγνωστο, λόγω απειρίας του πιλότου. Στο άλλο σποτ, προεβάλλετο ο μικρός Αλέξης (Τσίπρας) ως μηχανοδηγός τραίνου, ο οποίος το οδήγησε σε εκτροχιασμό».

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πόλεμος φθοράς

Σύμφωνα με την εφημερίδα «με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στις γερμανικές εφημερίδες «Bild» και «FAZ» και στους «Financial Times» επιχειρείται να επανέλθουν στο προσκήνιο τα σενάρια περί Grexit, στην προσπάθεια των δανειστών να διαρρήξουν τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης».

 

ΤΑ ΝΕΑ: Εκταμίευση α λα καρτ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «θέμα- θέμα θα προχωρεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές τις επόμενες ημέρες και το υπουργείο Οικονομικών προσβλέπει σε μια κατ’ αρχήν συμφωνία για ορισμένα από αυτά – ώστε να απελευθερωθεί ένα μέρος της δόσης- και σε μετάθεση για μετά τον Ιούνιο των δύσκολων αποφάσεων για το Ασφαλιστικό και τα εργασιακά».

 

Kontranews: Εκλογές για ρήξη ή δημοψήφισμα για έγκριση συμφωνίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εταίρους, θα πρέπει να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού και μάλιστα με δημοψήφισμα».

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Σε αντίστροφη μέτρηση

Η εφημερίδα τονίζει ότι «καθοριστικές για την Ελλάδα χαρακτηρίζονται στις Βρυξέλλες οι επόμενες ημέρες, όπου οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι το Σαββατοκύριακο, ώστε να καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης στο Eurogroup, στις 24 Απριλίου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48