search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:02
MENU CLOSE

Άμεση επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία θέλει ο Φορτσάκης

16.04.2015 16:46
Άμεση επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία θέλει ο Φορτσάκης - Media

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για τον τερματισμό της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ ζήτησε εκ νέου ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης.

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για τον τερματισμό της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ ζήτησε εκ νέου ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης.

Μιλώντας χθες στο Evening Report στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Πανούσης ευθύνεται βαρύτατα γιατί δεν επιτελεί τα καθήκοντά του επικαλούμενος τη διαφωνία του με τον κ. Βούτση», ανέφερε.

Όπως είπε, λυπάται πολύ γιατί ο κ. Πανούσης είναι πολύ καλός πανεπιστημιακός δάσκαλος και είναι κρίμα που τα υπουργικά του καθήκοντα τον οδηγούν να καταστρέφει το Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσε ότι φταίει και ο κ. Τσίπρας καθώς ως πρωθυπουργός έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να επιλύει τις διαφωνίες των υπουργών του. Εάν υπάρχει διαφωνία Βούτση – Πανούση να έρθει ο πρωθυπουργός να δώσει τη γραμμή και να πει τι πρέπει να γίνει. Υπάρχει διπλή ευθύνη και σημαντική.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί εντελώς απαραίτητο και άμεσο να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας. Η μορφή της είναι θέμα που θα κρίνει η αστυνομία. Διευκρίνισε ότι δεν εννοεί ότι πρέπει να μπει μέσα η αστυνομία με δακρυγόνα και να γίνει μάχη. Να σκεφτεί η αστυνομία πολύ καλά τον τρόπο που θα ενεργήσει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ενεργήσει, ενώ επανέφερε την πρότασή του να κοπεί το ηλεκτρικό, το νερό και το wifi.

Η πρυτανική αρχή, σήμερα, σημείωσε έχει μια ευθύνη στο μέτρο που δεν ενήργησε αμέσως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:02