search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Τον πυροβόλησαν γιατί μάζευε… χόρτα από το χωράφι τους

23.04.2015 14:07
Τον πυροβόλησαν γιατί μάζευε… χόρτα από το χωράφι τους - Media

Συνελήφθησαν ένας 33χρονος και ο 62χρονος πατέρας του, οι οποίοι πυροβόλησαν με πιστόλι έναν 34χρονο στο Άνω Σούλι Πατρών, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα επειδή μάζευε… χόρτα από το χωράφι τους.

 

Συνελήφθησαν ένας 33χρονος και ο 62χρονος πατέρας του, οι οποίοι πυροβόλησαν με πιστόλι έναν 34χρονο στο Άνω Σούλι Πατρών, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα επειδή μάζευε… χόρτα από το χωράφι τους, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πατέρας και γιος είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα, το οποίο δεν είχε θελήσει να υπακούσει στις προειδοποιήσεις τους. Ο 33χρονος πυροβόλησε τον 34χρονο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τον πατέρα του, χρησιμοποιώντας τα οχήματά τους.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πατρών εντόπισαν τον 33χρονο και τον συνέλαβαν στο ποιμνιοστάσιό του. Εκείνος ομολόγησε το έγκλημά του, κατά την διάρκεια της προανάκρισης και κατόπιν αστυνομικής έρευνας βρέθηκε το πιστόλι, το οποίο είχε παράνομα στην κατοχή του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ο σοβαρά τραυματισμένος 34χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια» σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος.

 

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08