search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: Ποιος εμπιστεύεται τον Βαρουφάκη μετά το δείπνο στα Εξάρχεια;

29.04.2015 13:34
Κουμουτσάκος: Ο σύμβουλος του Μπάιντεν για την εξωτερική πολιτική είναι κοντά στις ελληνικές θέσεις - Media

Αντιδράσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Αντιδράσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ποιός εμπιστεύεται έναν Υπ. Οικονομικών που αποφασίζει να πάει για “δείπνο” στα Εξάρχεια αυτήν την εποχή και τη γλιτώνει στο “παρά τρίχα”;», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στο twitter.

 

Στη συνέχεια, απαντώντας σε χρήστη του twitter που σχολίασε: «Δηλαδή για να τον εμπιστευτούμε θα έπρεπε να τις φάει, ή να φοβάται να πάει; Εχει καμία λογική τούτο το σχόλιο;» ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Δεν είναι εξυπνάδα το να αδιαφορείς για την ασφάλειά σου ενώ χειρίζεσαι κρατικές υποθέσεις. Είναι επιπολαιότητα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50