search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Αγανακτισμένος πατέρας βρίζει τον γιο του στο μεγάφωνο ενός σούπερ μάρκετ! (Video)

29.04.2015 15:24
Αγανακτισμένος πατέρας βρίζει τον γιο του στο μεγάφωνο ενός σούπερ μάρκετ! (Video) - Media

Τον «χαμένο» του γιο αναζητούσε με βρισιές στο μεγάφωνο ενός σούπερ μάρκετ ένας αγοραστής, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

 

Τον «χαμένο» του γιο αναζητούσε με βρισιές στο μεγάφωνο ενός σούπερ μάρκετ ένας αγοραστής, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ανακοίνωσή του ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στο μεγάφωνο, ένας άνδρας αρπάζει το μικρόφωνο και αρχίζει να φωνάζει και να βρίζει τον γιο του επειδή τον έχασε στο σούπερ μάρκετ:

«Καρίμ! Θα σε βάλω στο φούρνο αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό! Πάντα το κάνεις αυτό σ’ εμένα και στη μητέρα σου! Δεν έχουμε χρόνο για μ@λ@κίες! Δεν σε χρειάζομαι πια! Είσαι ένα χαμένο παιδί! Είσαι ένα κ@λόπαιδο! Αν δεν σε βρω, Καρίμ, θα σε σκοτώσω! Είσαι νεκρός!»

Στη συνέχεια, επεμβαίνει ένας άλλος εργαζόμενος του καταστήματος, ρωτώντας τι συμβαίνει και ο ταραγμένος πατέρας απαντά: «Είναι ο γιος μου και με τσαντίζει!». Ο υπάλληλος τον διαβεβαιώνει ότι θα βρεθεί ο γιος του, αλλά ο άντρας συνεχίζει: «Με τσαντίζει. Το κάνει κάθε φορά. Τα έχω βαρεθεί όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01