search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:14
MENU CLOSE

Έντονη αντίδραση Παπαδημούλη στις δηλώσεις Ξηρού για το «βραχιολάκι»

01.05.2015 07:43
Έντονη αντίδραση Παπαδημούλη στις δηλώσεις Ξηρού για το «βραχιολάκι» - Media

Την έντονη αντίδραση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάββα Ξηρού και η άρνησή του να δεχθεί το «βραχιολάκι» για θρησκευτικούς λόγους.

 

Την έντονη αντίδραση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάββα Ξηρού και η άρνησή του να δεχθεί το «βραχιολάκι» για θρησκευτικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter, σχολιάζει καυστικά τις δηλώσεις Ξηρούς τονίζοντας ότι «ο Σ.Ξηρός λέει όχι στο “βραχιολάκι” λόγω “θρησκευτικών πεποιθήσεων”.Δεν τον εμπόδισαν όμως να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές.Να ισχύσουν τα νόμιμα».

Θυμίζουμε ότι το φυλακισμένο μέλος της 17 Νοέμβρη, που επωφελείται από τις διατάξεις του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου για εγκλεισμό κατ’ οίκων κρατουμένων με μεγάλα ποσοστά αναπηρίας, μιλώντας στο E TV, ξεκαθάρισε ότι δεν διάκειται αρνητικά απέναντι στο νέο νόμο, ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής επιτήρησης λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.

«Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή, και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του», προσθέτει ο Σάββας Ξηρός.

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12