search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:12
MENU CLOSE

#adonis_for_president: To hashtag που «σαρώνει» στο Διαδίκτυο και η απάντηση του Άδωνι

29.05.2015 16:52
#adonis_for_president: To hashtag που «σαρώνει» στο Διαδίκτυο και η απάντηση του Άδωνι - Media

Χαμός γίνεται στο Twitter με το hashtag #adonis_for_president, το οποίο δημιουργήθηκε όταν ακούστηκαν οι φήμες περί σκέψεων του Άδωνι Γεωργιάδη για να κατέβει για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Χαμός γίνεται στο Twitter με το hashtag #adonis_for_president, το οποίο δημιουργήθηκε όταν ακούστηκαν οι φήμες περί σκέψεων του Άδωνι Γεωργιάδη για να κατέβει για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει… ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρώτο trend στο ελληνικό Τwitter με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν!

Ήταν τέτοιος ο ντόρος που δημιουργήθηκε που ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να «μαζέψει» την κατάσταση αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «ωραία η πλάκα με τα προεδριλίκια, αλλά παρακαλώ να λήξει!».

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο… απολαυστικά «τιτιβίσματα» που αναρτήθηκαν στο #adonis_for_president:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15