search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:34
MENU CLOSE

Στο τιμόνι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ο Κώστας Καζάκος

11.06.2015 12:43
«Ούτε στον τάφο ησυχία» - Έκρηξη οργής Κων. Καζάκου από αναρτήσεις για την Τζένη Καρέζη - Απειλεί με μηνύσεις - Media

Τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανέλαβε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Καζάκος. 

 

Τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανέλαβε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Καζάκος. 

Ως ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1953 και στο θέατρο το 1957 ενώ από το 1968 ξεκίνησε ως σκηνοθέτης αλλά και ως θεατρικός επιχειρηματίας. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 50 κινηματογραφικές ταινίες και 30 θεατρικά έργα. Σκηνοθέτησε 12 θεατρικά έργα ενώ γύρισε δύο ταινίες ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Έχει υπάρξει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ελεύθερου Θεάτρου και μέλος της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνοαραβικού Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Αδείας Άσκησης του Επαγγέλματος του Ηθοποιού. Τιμήθηκε με τον «Χρυσό Απόλλωνα», βραβείο ηθοποιού Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αθηνών το 1967, και Α΄ Χρυσό Βραβείο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσαλονίκης το 1973 για την αρτιότερη παραγωγή, τη «Λυσιστράτη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:34