search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:30
MENU CLOSE

Στη Σόφια ο Νίκος Κοτζιάς

17.06.2015 12:32
Κοτζιάς για επιστολή και σφαίρες: Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ – Να καταδικάσουν ΝΔ και Εκκλησία - Media

Για διήμερη επίσκεψη στη Σόφια αναχωρεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατόπιν προσκλήσεως του Βουλγάρου ομολόγου του.

 

Για διήμερη επίσκεψη στη Σόφια αναχωρεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κατόπιν προσκλήσεως του Βουλγάρου ομολόγου του.

Σήμερα ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοκρατική Οργάνωση Μόρφωσης και Εκπολιτισμού (ΔΟΜΕ) και με το Συμβούλιο Ελλήνων Επιχειρηματιών Βουλγαρίας.

Αύριο ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βούλγαρο ομόλογό του Daniel Mitov, καθώς και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, ενώ στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στο βουλγαρικό Κοινοβούλιο, όπου θα γίνει δεκτός από την πρόεδρό του Tsetska Tsacheva, και πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Rosen Plevneliev.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26