search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Τι δείχνει ο αστυνομικός αυτός, στο κοριτσάκι που κρατάει αγκαλιά;

22.06.2015 12:47
Τι δείχνει ο αστυνομικός αυτός, στο κοριτσάκι που κρατάει αγκαλιά;  - Media

Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, έχουν αναδείξει τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μικρό κορίτσι και κάτι του δείχνει, σε ήρωα. Βρίσκεται σε έναν τόπο τροχαίου και ο πατέρας του παιδιού είναι νεκρός. 

 

Ο Nick Struck, είναι αξιωματικός της αστυνομίας και υπηρετεί στο Κολοράντο. Η φωτογραφία που βλέπετε απαθανατίζει τον Nick να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μικρό κοριτσάκι, και να της δείχνει κάτι αστειευόμενος. Ο Nick προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του μικρού παιδιού, από το διαλυμένο αυτοκίνητο όπου μέσα βρίσκεται νεκρός ο πατέρας της. Στον περιφερειακό διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 76 που περνάει από το Brighton  στο Κολοράντο, το ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν σφοδρό. Τα λάστιχα του αυτοκινήτου που βρισκόταν η μικρούλα, από άγνωστη αιτία, έσκασαν, ο οδηγός πατέρας της έχασε τον έλεγχο και το όχημα ύστερα από πολλές τούμπες στον αέρα «προσγειώθηκε» με τον ουρανό σε ένα χωράφι 80 μέτρα από το δρόμο.

Ο πατέρας της μικρής πέθανε ακαριαία, ενώ η μητέρα και ο αδερφός της μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο γενικό νοσοκομείο της πόλης. Η μικρή σαν από θαύμα έπαθε μόνο λίγες γρατζουνιές. Ο Nick Struck που περιπολούσε στον αυτοκινητόδρομο ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο και απεγκλώβισε το κοριτσάκι. Ενημέρωσε την τροχαία, το νοσοκομείο και την πυροσβεστική. Όλη την ώρα είχε το κοριτσάκι στην αγκαλιά του και του έλεγε αστεία για να ξεχαστεί και να σταματήσει να κλαίει. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον αστυνομικό τη στιγμή που δείχνει κάτι στο μικρό παιδί προκειμένου εκείνο να στρέψει το κεφαλάκι του και να μην δει πως απεγκλωβίζουν τον νεκρό πατέρα του από τα συντρίμμια.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω» θα πει ο Nick. «είδα ότι υπάρχει ένα παιδί ζωντανό, το απεγκλώβισα και στη συνέχεια προσπαθούσα να το απασχολήσω για να ξεφύγει το μυαλό του από τα όσα έζησε. Κάποια στιγμή της τραγουδούσα το τραγούδι που τραγουδάω στη δίχρονη κόρη μου για να ηρεμήσει»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41