search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54
MENU CLOSE

«Μαλλιά κουβάρια» on air Παπαδόπουλος-Μακρή – «Είσαι νούμερο και κάθαρμα!»

01.07.2015 06:46
«Μαλλιά κουβάρια» on air Παπαδόπουλος-Μακρή - «Είσαι νούμερο και κάθαρμα!» - Media

«Ροντέο» έγινε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 από τους υπαινιγμούς της Ραχήλ Μακρή προς τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα την «έκρηξη» του.

 

«Ροντέο» έγινε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 από τους υπαινιγμούς της Ραχήλ Μακρή προς τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα την «έκρηξη» του.

Όλα ξεκίνησαν από τις αιχμές που άφησε η Ραχήλ Μακρή για τα οικονομικά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδόπουλου: «Οι καταθέσεις της οικογένειας σου βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζεις σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες».

Μετά το αρχικό του σοκ, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Επένδυση» βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε φραστικά κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!».

Η Ραχήλ Μακρή διατήρησε τη ψυχραιμία της κάνοντας τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να «βγαίνει από τα ρούχα του» ακόμα περισσότερο: «Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αρχικά πήγε να αποχωρήσει, ωστόσο κράτησε την ψυχραιμία του και παρέμεινε στο πάνελ, ενώ όταν αποκάλεσε την Ραχήλ Μακρή κλώνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκείνη απάντησε «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

 

Δείτε το βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:52