01/12/2020 10:25:55

Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση...Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα (Video)

Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση...Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα (Video) - Media

Ο γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, του ανθρώπου που ο Ελληνικός λαός έστειλε μια και καλή στην άκρη της ιστορίας, με ένα δημοψήφισμα, αποφάσισε, από τα ανάκτορα της συζύγου του Μαρί- Σαντάλ, να πάρει θέση για το δημοψήφισμα.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με την «τεράστια εμπειρία» του στα πολιτικά δρώμενα, σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο CNBC, τάχθηκε υπέρ ενός ΝΑΙ και δήλωσε: ««φοβάμαι ότι το ΟΧΙ δεν θα μας επιτρέψει να διαπραγματευτούμε»

Ο εγγονός της Φρειδερίκης, πρίγκιπας στο επάγγελμα, με το απόσταγμα της πολυετούς πολιτικής του σοφίας, γνωρίζει από διχασμούς και για τον λόγο αυτό είπε ότι: «πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του έθνους, καθώς το δημοψήφισμα μπορεί να διαιρέσει τους πολίτες.»

Και επειδή σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, ο Paul πήρε θέση και για το τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις: «Η Ευρώπη ήταν πάντα εκεί για να διαπραγματευτεί, εκτιμώ ότι πρέπει επίσης να μας δώσουν χώρο να αναπνεύσουμε»

Πάντως θέλησε να κρατήσει και ίσες αποστάσεις από όλες τις κυβερνήσεις που έκαναν διαπραγματεύσεις: «οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας δεν ήταν τέλειες, εργάστηκαν όμως για την πρόοδο της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση εξελέγη για να αγωνιστεί για μας, να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουμε μέσα στην Ευρώπη».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.