search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:06
MENU CLOSE

Και ξαφνικά μας προέκυψε και παρέμβαση…Παύλου Γλύξμπουργκ για το δημοψήφισμα (Video)

02.07.2015 13:15
Εγκαίνια και μάθημα από τον Παυλόπουλο στο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο Σύρου - Media

Είδε και απόειδε ότι τα δημοψηφίσματα δεν πάνε στην οικογένεια του και αποφάσισε να πάρει θέση…

Ο γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, του ανθρώπου που ο Ελληνικός λαός έστειλε μια και καλή στην άκρη της ιστορίας, με ένα δημοψήφισμα, αποφάσισε, από τα ανάκτορα της συζύγου του Μαρί- Σαντάλ, να πάρει θέση για το δημοψήφισμα.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με την «τεράστια εμπειρία» του στα πολιτικά δρώμενα, σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο CNBC, τάχθηκε υπέρ ενός ΝΑΙ και δήλωσε: ««φοβάμαι ότι το ΟΧΙ δεν θα μας επιτρέψει να διαπραγματευτούμε»

Ο εγγονός της Φρειδερίκης, πρίγκιπας στο επάγγελμα, με το απόσταγμα της πολυετούς πολιτικής του σοφίας, γνωρίζει από διχασμούς και για τον λόγο αυτό είπε ότι: «πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του έθνους, καθώς το δημοψήφισμα μπορεί να διαιρέσει τους πολίτες.»

Και επειδή σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, ο Paul πήρε θέση και για το τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις: «Η Ευρώπη ήταν πάντα εκεί για να διαπραγματευτεί, εκτιμώ ότι πρέπει επίσης να μας δώσουν χώρο να αναπνεύσουμε»

Πάντως θέλησε να κρατήσει και ίσες αποστάσεις από όλες τις κυβερνήσεις που έκαναν διαπραγματεύσεις: «οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας δεν ήταν τέλειες, εργάστηκαν όμως για την πρόοδο της χώρας. Αυτή η κυβέρνηση εξελέγη για να αγωνιστεί για μας, να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουμε μέσα στην Ευρώπη».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05