search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Απόπειρα απόδρασης βγαλμένη από… ταινία – Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ 80 μέτρων στις φυλακές της Κέρκυρας

15.08.2015 10:53
Απόπειρα απόδρασης βγαλμένη από... ταινία -  Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ 80 μέτρων στις  φυλακές της Κέρκυρας - Media

Τελευταία στιγμή σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφεραν να αποτρέψουν κινηματογραφική απόδραση απροσδιόριστου αριθμού κρατουμένων για κακουργήματα από την πτέρυγα των βαρυποινιτών.

 

Τελευταία στιγμή σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Κέρκυρα σε συνεργασία με την αστυνομία κατάφεραν να αποτρέψουν κινηματογραφική απόδραση απροσδιόριστου αριθμού κρατουμένων για κακουργήματα από την πτέρυγα των βαρυποινιτών.

Οι κρατούμενοι είχαν ανοίξει υπόγειο τούνελ μήκους 80 μέτρων το οποίο ξεκινούσε από το κελί και κατέληγε… στην ελευθερία.

Τους κατάλαβε το σκυλί…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές την απόπειρα απόδρασης αντιλήφθηκε ένα σκυλί πολίτη το οποίο άρχισε να γαυγίζει σε συγκεκριμένο σημείο έξω από την εξωτερική περίφραξη. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με φύλακες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών άρχισαν να σκάβουν στο σημείο και έκπληκτοι διαπίστωσαν την ύπαρξη του τούνελ.

Φαίνεται ότι το σκυλί μύρισε κάποιους από τους κρατουμένους, οι οποίοι έσκαβαν και κυριολεκτικά ένα βήμα πριν καταφέρουν να αποδράσουν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί.

Μεταξύ των δεκάδων κρατουμένων που ετοιμάζονταν να αποδράσουν φέρεται να βρίσκεται και πολύ γνωστός μαφιόζος της νύχτας ο οποίος κρατείται στη συγκεκριμένη πτέρυγα εκτίοντας ποινή για δολοφονίες και εκβιασμούς.

Στις φυλακές έχει σημάνει συναγερμος ενώ διεξάγονται ανακρίσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι εμπλέκονται στην κινηματογραφική απόπειρα από απόδρασης που απετράπη την τελευταία στιγμή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48