search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές για να διώξει τους ενοχλητικούς και τη Ζωή

21.08.2015 05:52
Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές για να διώξει τους ενοχλητικούς και τη Ζωή - Media

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή της απόφαση του να υποβάλει την παραίτηση του και να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή της απόφαση του να υποβάλει την παραίτηση του και να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Ραχήλ Μακρή είπε επίσης ότι το ευρώ θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια και εξέφρασε την στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη χωρίς να απαντά ευθέως αν θα συμμετάσχει στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Η  Ραχήλ Μακρή εξέφρασε την άποψη πως «οι εκλογές έγιναν για να φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές και ήταν ένας τρόπος για να απαλλαγούν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου».

«Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά», πρόσθεσε η Ρ. Μακρή.

«Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το όχι είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση», είπε αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα. 

«Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επι Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά».

Σε ερώτηση αν θα κάνει κόμμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ποια θα θα είναι η αντίδραση της απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι όλα θα γίνουν στον καιρό τους. «Ετσι κι αλλιώς είμαι εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να μου έλεγαν δεν θα δεχόμουν με την πολιτική που έχει ακολουθηθεί. Είμαι σε επαφές και με άλλες δυνάμεις και εξωκοινοβουλευτικές. Αυτό που συμφωνήσαμε είναι να υπάρχει ενότητα», είπε η Ρ. Μακρή. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:38