search
ΤΡΙΤΗ 19.08.2025 11:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε το 23% στην εκπαίδευση

01.09.2015 18:44
ΣΥΡΙΖΑ: Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε το 23% στην εκπαίδευση - Media

«Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταργήσει το εν λόγω μέτρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος, αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

«Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταργήσει το εν λόγω μέτρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του μέχρι πρότινος κυβερνώντος κόμματος, αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση προέκυψε μετά από επίμονο αίτημα των θεσμών. 

Η συγκεκριμένη αύξηση ψηφίστηκε στις 15 Ιουλίου και από τη Νέα Δημοκρατία που υποκρίνεται ότι μόλις το κατάλαβε.

Μετά και τη δημόσια δήλωση της Κομισιόν ότι δεν ζητήθηκε αύξηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ζητάμε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναστολή του μέτρου.

Είναι πρώτη προτεραιότητα για χιλιάδες νοικοκυριά. 

Σε κάθε περίπτωση, η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταργήσει το εν λόγω μέτρο.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.08.2025 11:09