search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Έστειλε φωτογραφία τα γεννητικά του όργανα στο κινητό του διευθυντή του, ενώ μόλις είχε προσληφθεί

03.09.2015 07:53
Έστειλε φωτογραφία τα γεννητικά του όργανα στο κινητό του διευθυντή του, ενώ μόλις είχε προσληφθεί  - Media

Έκανε λάθος το νούμερο και αντί να τη στείλει στην κοπέλα του την έστειλε εκεί που δεν έπρεπε 

 

Μια εταιρία στο St Charles, του Illinois, ζητούσε νέους απόφοιτους πανεπιστημίου για να στελεχώσει το τμήμα των «ανθρωπίνων πόρων» της. Για την ακρίβεια υπήρχε μια κενή θέση και οι υποψήφιοι πολλοί. Όποιος κατάφερνε όμως να προσληφθεί θα είχε έναν αρκετά καλό πρώτο μισθό και λαμπρές προοπτικές.

Τελικά ο άνθρωπος που ήταν κατάλληλος ήταν ένας 23χρονος, στον οποίο τηλεφώνησε ο ίδιος ο διευθυντής του τμήματος και του ανακοίνωσε την πρόσληψη του. Το τηλεφώνημα μάλλον λειτούργησε σαν… αφροδισιακό, αφού ο 23χρονος γεμάτος χαρά αποφάσισε να φωτογραφίσει τα γεννητικά του όργανα σε στύση και να τα στείλει στην κοπέλα του. Θα της ανακοίνωνε με τον τρόπο αυτό ότι έπιασε τη δουλειά που ήθελε.

Τα φωτογράφησε και επάνω στην ανείπωτη χαρά του, αντί να πατήσει το νούμερο της κοπέλας του, πάτησε το τελευταίο νούμερο στο κινητό του. Το νούμερο του διευθυντή του. Επάνω στον ενθουσιασμό του ούτε που το κατάλαβε.

Η ώρα περνούσε και η κοπέλα του δεν του απαντούσε. Της τηλεφώνησε τότε για να τη ρωτήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί δεν απαντά στη φωτογραφία που της έστειλε για την πρόσληψη του. Μόλις άκουσε την απάντηση: «Ποια φωτογραφία;», πάγωσε. Με τρεμάμενη φωνή προσπαθούσε να της εξηγήσει τι είχε συμβεί, όταν άκουσε στο ακουστικό του να χτυπάει δεύτερη γραμμή.

Ήταν η αυστηρή φωνή του νέου του διευθυντή που του ανακοίνωνε ότι η πρόσληψη του δεν ισχύει. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Chicago Tribune, ο διευθυντής του ανέφερε το γεγονός και στην αστυνομία, η εταιρία όμως αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35